top of page
Search
  • Writer's picturemilanondrovic

Budúcnosť s umelou inteligenciou

V mojom úsilí zlepšovať Malacky a zavádzať inovatívne prístupy v rôznych oblastiach, ako sú architektúra, urbanizmus a životné prostredie, odpadové hospodárstvo, či iných, som ako zástupca primátora hľadal spôsoby, ako efektívne zdieľať dôležité informácie s vami.


Napriek výzvam spojeným s vysokou pracovnou vyťaženosťou, je pre mňa prioritou udržiavať transparentnú a aktuálnu komunikáciu, na ktorú nezostávalo dostatok času. Preto som začal experimentovať s použitím umelej inteligencie (AI), pri písaní mojich blogov, čo mi umožňuje zostaviť aktuálne, informačné blogy, ktoré odzrkadľujú dynamiku a rozvoj našeho mesta.

 

Chcem s vami otvorene zdieľať, že posledných päť blogov na mojej stránke bolo napísaných s podporou tejto AI technológie a túto technológiu budem naďalej využívať. Tento prístup mi umožnil efektívnejšie spracovať a prezentovať informácie, čím som zabezpečil, že aj napriek mojim iným pracovným povinnostiam, dostávate pravidelné, aktuálne a kvalitné informácie.

 

Verím, že potenciál AI, je obrovský, a preto plánujem integrovať AI aj do ďalších oblastí samosprávy. Tieto technológie nám môžu pomôcť zlepšiť rozhodovacie procesy, posilniť komunikáciu s občanmi, a prispieť k inovatívnemu a udržateľnému rozvoju Malaciek.

 

Váš názor a spätná väzba sú pre mňa nesmierne dôležité. Pozývam vás, aby ste mi poskytli vaše myšlienky a pripomienky k tomuto novému prístupu. Spoločne môžeme pracovať na tom, aby Malacky boli nielen mestom s históriou, ale aj miestom sľubnej budúcnosti plnej inovácií.

29 views0 comments
bottom of page